Over ons

Brocanteschuur "de Boshuuze"

Over ons

Wij, Anita & Sil , hebben beiden dezelfde passie: Brocante! Samen reizen we bijna heel Europa af, op zoek naar oude, bijzondere of grappige spullen en curiosa. Voorwerpen die al een leven achter de rug hebben. Spullen met een verhaal dat af te lezen is aan hun doorleefde uiterlijk. Tsjechië, Polen, Hongarije, België, Frankrijk en Engeland zijn de vindplaatsen van onze unieke verzameling in De Brocanteschuur. Een schuur die op haar beurt weer uw zoek- en vindplaats kan worden.

Kom gewoon eens rondkijken, beleef het, en……, wie weet?  vindt u wat bij u past

U vindt ons in Oostrum (Venray) in Noord-Limburg Nederland.

Brocante

Unieke verzameling

Brocante, industrieel, curiosa, antiek, meubels, lampen, vintage, design & retro

Brocante

Industriële brocante & vintage

De hoofdmoot van ons selectieve aanbod bestaat uit industriële brocante. Meubels, stoelen, tafels en accessoires met een stoere uitstraling. Eenvoudig en strak van vormgeving. Veelal gemaakt van metaal in combinatie met hout en afkomstig uit oude fabrieksinterieurs. Oude metalen medicijnkasten, apothekerskasten, een grote collectie industriële lampen, bakken, manden, enz. Met onze stoere brocante kunt u de inrichting van uw huis bijzondere en opvallende accenten geven. Bij ons kunt u ideeën opdoen en vaak weten wij weer verrassende toepassingen of nieuwe functies voor de spullen uit het verleden en wordt ze als het ware een nieuw en decoratief leven ingeblazen.

Vintage
Onze vintage is afkomstig uit de jaren vijftig, zestig en zeventig afkomstig.
Wij gebruiken de term vintage enkel en alleen voor originele en authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn. Het kan van alles zijn: huishoudelijke artikelen, meubels, schilderijen, lampen, etc. Geen repro artikelen!!

Verhuur van decoratieve spullen

Voor horecabedrijven, restaurants en winkels bestaat de mogelijkheid om bij ons tijdelijk decoratieve spullen te huren om het interieur of de etalage aan te kleden en de aandacht te vestigen op speciale dagen of acties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het wildseizoen in de gastronomie met een speciale menukaart, een eyecatcher bij een mode-item, enz..

Neem contact met ons op

IMG_9600

IMG_9556