Over ons

Brocanteschuur "de Boshuuze"

Over ons

Wij, Sil en Anita van de Brocanteschuur, reizen samen bijna heel Europa door. Steeds op zoek naar unieke Vintage, Brocante en Antieke voorwerpen. In onze winkel vindt je naast meubels, verlichting en interieuraccessoires ook bijzondere spullen en curiosa. Voorwerpen die al een leven achter de rug hebben, met een speciaal verhaal dat af te lezen is aan hun doorleefde uiterlijk. Op een mooie gestylde manier brengen wij deze items samen in onze winkel, te Venray. In onze WEBSHOP vindt u deze producten per categorie terug. 

Naast onze schatten die we tijdens de reizen gevonden hebben, verkopen wij ook meubelen van L’Authentique. Deze hoogwaardige zitmeubelen passen perfect in onze nostalgische sfeer. En wanneer u op zoek bent naar een robuuste eettafel, handgemaakt van oud hout, dan bent u ben ons ook aan het juiste adres.

Als Annie Sloan stockist kunnen wij uw geliefde meubel ook nog een metamorfose geven. Of u leert het zelf tijdens één van onze creatieve workshops. Wij hebben alle kleuren Chalk Paint™ voor u op voorraad.

Kom gewoon eens rondkijken en de nostalgische, brocante sfeer proeven. Wie weet vindt u iets, dat bij uw interieur past.

U vindt ons in het centrum van Venray, Noord-Limburg Nederland. Of HIER!!VERHUUR VAN DECORATIEVE SPULLEN

Voor winkels, horeca en filmsets

Verhuur

Onze unieke verzameling van brocante en vintage spullen zijn bij veel bedrijven geliefd decoratiemateriaal. Zo verhuren wij regelmatig decoratieve spullen, maar ook meubels en lampen aan bedrijven. Dit wordt gebruikt in de winkel/restaurant of om de etalage mee aan te kleden. Zo verhuren wij ons opgezette wild in de winter aan menig restaurant. Ook op filmsets  of voor een fotoshoot wordt  gebruik gemaakt van onze spullen.

De verhuurprijs bedraagt 10% van de verkoopprijs van de items per week of deel van de week, exclusief BTW. Wilt u voor langere periode huren, zoals bijvoorbeeld een jaar? Hiervoor bereken wij in overleg met u een unieke prijs.

De huurder is verantwoordelijk voor het vervoer van en naar de locatie. Beschadiging of verloren gaan of kwijtraken van items verplicht u tot de aankoop ervan tegen de geldende winkelprijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

VERKOOP

Wij verkopen Industriële Brocante & Vintage

Onze collectie bestaat uit industriële brocante. Meubels, stoelen, tafels en accessoires met een stoere uitstraling. Eenvoudig en strak van vormgeving. Veelal gemaakt van metaal in combinatie met hout en afkomstig uit oude fabrieksinterieurs. Oude metalen medicijnkasten, apothekerskasten, een grote collectie industriële lampen, bakken, manden, enz.

Met onze stoere brocante kunt u de inrichting van uw huis bijzondere en opvallende accenten geven. Bij ons kunt u ideeën opdoen. Met onze kennis over de historie, design en met ons gevoel voor styling,  kunnen wij u adviseren hoe u onze spullen thuis kunt toepassen. Zou worden oude items een nieuw en decoratief leven ingeblazen.

Vintage
Onze vintage is afkomstig uit de jaren vijftig, zestig en zeventig.
Wij gebruiken de term vintage alleen voor originele en authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn. Dit kan van alles zijn: huishoudelijke artikelen, meubels, schilderijen, lampen, etc. Wij verkopen geen repro artikelen!!