Annie sloan

Chalk Paint™

Vanaf mei 2018 is de Brocanteschuur officieel Stockist van de Chalk Paint™ by Annie Sloan

Als Brocante en Vintage experts krijgen wij vaak meubeltjes in handen die we liefdevol een tweede gebruikersleven geven, door deze zelf te restaureren of te verven. Zo is ook het idee ontstaan om officieel Stockist van de decoratieve verf van Annie Sloan te worden.

We zijn er supertrots op dat we vanaf nu zelf, deze bijzondere decoratieve verf, in onze eigen regio, kunnen aanbieden en je kennis kunnen laten maken met de oneindige mogelijkheden van Chalk Paint™.

Chalk Paint™ is unieke decoratieve verf in prachtige "precíes goed"-kleuren, die je onderling ook nog eens eindeloos kunt mengen!

Je hoeft nooit te schuren, in bijna alle gevallen niet te gronden en het hecht op bijna alles! Chalk Paint™ is in 1990 ontwikkeld door Annie Sloan in Oxford en bestaat daarmee in 2017 al 27 jaar! Je kunt dus wel stellen dat het zijn kwaliteit inmiddels dubbel en dwars heeft bewezen en dat het niet zomaar een mode-bevlieging is. Chalk Paint™ wordt intussen al in meer dan 40 verschillende landen verkocht in Europa, Amerika, Australië en Azië..

Naast de verkoop van de Annie Sloan verf, geven wij ook de originele Chalk Paint™ workshops. Ben jij hierin geïnteresseerd en wil je graag zelf of iemand anders verrassen met zo’n creatieve workshop? Meld je dan aan, dit kan via onze WEBSHOP.

Verder kun je bij ons uiteraard ook terecht voor alle kleuren Soft Wax, kwasten, Annie Sloan Wall Paint, kleurenkaarten, boeken en natuurlijk voor uitgebreid persoonlijk advies! Deze items verkopen wij ook online in de webshop.

L'Authentiek Meubels

Elegant en tijdloos

De meubels van L’Authentique voegen een echte beleving toe aan de Brocante woonstijl. L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

In de  winkel  van de Brocanteschuur  zijn de handgemaakte meubels van L’Authentique te koop. Met deze interieur blikvangers willen wij een totaalconcept aanbieden. Een mix&match van brocante, vintage en nieuw design.

Kom in de sfeer en bekijk hieronder ons Lookbook!