Nieuws

Aankomende evenementen en nieuws en workshops

STAGE VACATURE

Hallo studenten/stagiaires,

Ben je momenteel op zoek naar een stage of ben je al aan het oriënteren voor volgend jaar?

Om jou een beetje op weg te helpen vertel ik mijn ervaring van dit stage bedrijf, misschien dat het ook iets voor jou is!

OPLEIDING | informatie
Op dit moment volg ik de opleiding 'Ruimtelijk vormgever' niveau vier. In mijn tweede leerjaar ben ik begonnen met de stage en dit duurde in totaal twintig weken.

HET BEDRIJF | informatie
Het bedrijf waar ik de stage heb mogen lopen heet de Brocanteschuur "de Boshuuze". Ondertussen hebben de eigenaren nog een ander bedrijfsnaam namelijk 'Timeless art'.

In dit bedrijf krijg je veel te maken met vintage/design. Je leert bijvoorbeeld hoe je een zeldzaam product kan opzoeken. Dit is erg leerzaam omdat je erachter komt hoeveel het product waard is en uit welke tijd het komt.

De werkzaamheden die je vooral in dit bedrijf kan doen zijn: productfotografie, online retail/websites, etaleren en inkoop/verkoop. Je loopt op allerlei fronten mee en je kennis word elke dag groter!

WERKZAAMHEDEN | ervaring
"Als ik producten mag fotograferen, begin ik met het meten en prijzen van de (nieuwe) artikelen, daarna kunnen ze door naar de fotografiehoek. Het bedrijf heeft alle benodigdheden om de perfecte productfoto te maken, zodra alle foto's gemaakt zijn worden ze geïmporteerd met de bijhorende naam en informatie op de websites en het kassasysteem.

Zodra er een nieuw product in de winkel is mag nadat het gefotografeerd is en op de websites staat, ook geëtaleerd worden. Het komt dan vaak in de etalage te staan met de bijbehorende kleurencombinatie en artikelen. Af en toe mag er ook gehusseld worden in de winkel, zodat producten niet te lang op een plek staan. Je leert in dit bedrijf hoe je werkt met materialen en kleurcombinaties, ook leer je hoe je een sfeerbeeld kunt maken.

Bij de Brocanteschuur "de Boshuuze" heb ik veel geleerd op verschillende gebieden, de werkzaamheden zijn diverse en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen."

- Michelle

Ben jij creatief, leergierig en commercieel? Stuur dan je sollicitatiebrief naar info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl

S A V E T H E D A T E - Sfeervolle Christmas & Vintage fair

Op 24 en 25 november a.s. staat Anita op een wel héél pittoreske beurs. In de Hoofdburcht op het Landgoed van Kasteel Dalenbroeck wordt je ondergedompeld in een stijlvolle kerststemming.

De historische ambiance van de gewelven en de betreffende zalen, zullen een heel speciaal karakter
geven aan de Christmas en Vintage fair.

Kom ons bezoeken en geniet van deze sprookjesachtige kerstfair. Kerstbomen, vuurkorven, kerstmuziek, glühwein en brocante, wij heten je van harte welkom in Kasteel Daelenbroeck.

Entree:
3,50 pp kids tot 12 jaar gratis
Gratis parkeren
Zaterdag 24 nov: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 25 nov: 10:30 - 16:30 uur

 

Vier kerst met brocanteschuur de Boshuuse christmasfair kasteel daelenbroeck

 

WORKSHOP AGENDA

De komende maanden hebben wij diverse workshops in de agenda staan. Van verftechnieken met Annie Sloan chalk paint tot het maken van brocante kransen. Kijk hieronder welke workshop je wilt volgen en geef je op voor jouw voorkeursdata. Onderaan de nieuwsbrief staan de voorwaarden van deelname aan deze workshops.

 
1

Dadelkrans met mos

 

Krans van mos met verse dadels. Nu nog groen maar worden nachtblauw. Houdbaar en op heel veel manieren te gebruiken.

Deze workshop wordt gegeven op: 11 en 14 september 2018, 19:00 - 21:30 uur.

Prijs: € 39,95

 

2

Steeneik krans met eucalyptus

 

Strokrans met steeneik en eucalyptus. Het blad heeft een mooie groen grijze tint en ruikt ook nog eens heerlijk. Mooi voor aan de muur, deur of voor op tafel.

Deze workshop wordt gegeven op: 11 en 18 oktober 2018, 19:00 - 21:30 uur.

Prijs: € 39,95

 

3

Gipskruid krans met tillandsia en eucalyptus

 

Prachtige krans van eucalyptus, gips en tillandsia. Droogt erg mooi in. Het blad heeft een mooie groen grijze tint en ruikt ook nog eens heerlijk. Het gipskruid droogt mooi wit in. Mooi voor aan de muur, deur of voor op tafel.

Deze workshop wordt gegeven op: 8 en 22 november 2018, 19:00 - 21:30 uur.

Prijs: € 39,95

 

4

Surprise Workshop

 

Passend bij de maand december hebben wij een verrassing voor jullie in petto. Laat je verrassen door onze brocante creativiteit, die we in een kerstspecial aan jullie presenteren, dus schrijf je in voor een originele workshop.

Deze workshop wordt gegeven op: 3 en 6 december 2018, 19:00 - 21:30 uur.

Prijs: € 39,95

Gezellige Avond

 

Tussendoor worden jij en jouw mede-cursisten verwend met koffie/thee en iets lekkers. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar. Na afloop drinken we nog gezellig een glas wijn/sap en krijg je jouw werk mee naar huis.

 

Voorwaarden voor deelname

 

Wat leuk dat je onze workshop wilt volgen. Stuur een email aan: info@brocanteschuur-de-boshuuze.nl

Vermeld daarin: jouw naam, de naam en datum van de workshop.
 
Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn, ontvang je van ons een bevestigingsmail, met daarin onze betalingsvoorwaarden en bankgegevens.

Alleen na betaling vooraf is deelname aan de workshop mogelijk!
 

SCHRIJF JE SNEL IN - VOL IS VOL